Retourneren van goederen

Het kan voorkomen dat u een bestelling retour (herroepingsrecht) wilt sturen. Ongeacht de reden heeft u het recht om uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Daarna heeft u 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag, inclusief verzendkosten, gecrediteerd. Dit gaat op wanneer u de gehele order ongebruikt retour stuurt – alleen de portokosten zijn voor eigen rekening.

Niet geretouneerd kunnen worden:
– Producten die speciaal op verzoek van de klant besteld zijn.
– Producten die we speciaal op verzoek van de klant hebben laten maken.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en ongeopende verpakking aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht moet u contact met ons opnemen via Facebook Messenger of ons contactformulier. U dient in uw schriftelijke annulering in ieder geval uw volledige naam en factuurnummer te vermelden. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij retour goed verpakt is.

Wil u het product ruilen?

Dat is helemaal geen probleem. Je kunt hiervoor tot 14 dagen na ontvangst van de goederen contact opnemen met . Wel draag je zelf de kosten voor terugzending van het product. Het product moet wel ongeopend zijn. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Niet geruild kunnen worden:
– Producten die speciaal op verzoek van de klant besteld zijn.
– Producten die we speciaal op verzoek van de klant hebben laten maken.

Retouradres

TERPICA
Kerkpad 9
9074 BX Hallum